Internetpoint, be csodàs

 2010.02.24. 11:50

Hàt szevasztok kedves olvasòink!

Ezennel èn is vègre tudok bejegyzèst ìrni, nem is olyan nehèz, mint hittem eddig:P

Szòval internetpoint.. a hely, amit àldunk, hogy lètezik; ès igènybe vehetjuk itt a messzi tàvolba:D kemenz egy orat engedelyez nap mint nap, hogz ingyen hozzajuthassunk a vilaghalohoz. amugy biztosan lètezik otthon is ilyen szervezet, remek gondolat. es elegge sokat segit az elejen.. meg talan kozbe is, mert az alatalunk tegnap vett ketfele mobilnetes kartya, azt hiszem nem eleg. foleg ha a netforgalmat kell allandòan szemlelni, felve attol h tul lepjuk a megadott 3G-s limitet.

Az olasz billenyuzetrol jut eszembe, nagy nehèzsègeket lekuzdve probalunk Szofiaval- ahogy itt hivjak Zsofikat lepten nyomon- barmit is szerkesztgetni. Ugyanis az y es a z fel van cserelve, es hat ido hijjan neha erre ugyet sem vethetunk. de itt azert csak illik erre odafigyelni:)

remelem minden kezd azert lassan otthoni is tavaszodni, itt csodas viragillat meg napsutes uralkodik. persze amikor eppen nem akar leszakadni az eg, mint eppen most. szerencsemre, a 15kiloba alig beferven, az esernyom is pont kikerult a legvegen:D de nincs baj, mindent megtalalunk az 1euros boltba:P talan megtalaljuk vegre, mert azt hiszem egzetlen bolt ami eltunt, bezart a kozvetlen kozelunkben, az pont ez.

Tegnap kiderult, hogy igen jofejek az uj lakotarsaim. Kicsi Giorgia-aki hon szeretett tavalyi lakotarsunk- sajna pont elutazott, miutan mi megerkeztunk. de hamarosan visszater, addig is spanolok tobbiekkel. tegnap sikerult megertetnem magamat veluk, bar ebben olyannyira el is faradtam, hogy a vegen csak a duruzsolast hallgattam, nem birtam felfogni jo parszo hogy mirol is folyik a diskurzus. de majd belerazodunk.

Roviden es tomoren mara ennyi hirrel tudok szolgalni, de a tovabbiakat hamarosan rogzitjuk;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszkodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr291786353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

em8ma 2010.02.24. 12:28:08

jujj, de izgi ez az első kommentem :D remélem minden okés veletek, és várjuk a képeket.

pussz
süti beállítások módosítása