kis rozsdás sokba kerül nekem

 2010.04.30. 09:52

hát sajnos utóbbbi bejegyzésem óta muszáj volt elvinnem kis bringámat egy másik szerelőhöz..meg se modnom mennyibe került kicserélni a hátsó kereket, szörnyű 8as volt benne:D bár inkább sírnék ezen,de már nem tudok azt se.. lassan 100eurómba kerül ez a kis guruló fémroncs. talán ez a két szó jellemezné, mert hihetetlen hogy ennyit kell rá kell költsek. azóta is van baja amúgy, néha elszáll a hátsó fékem, néha jó, néha meg elkezd rázni, ütemesen pattogok-elég kiakasztó tud lenni ha gyorsan hajt az ember:D 

nyilván, nem kéne biciklizni olaszföldön, mert egyenlő olykor az öngyilokkal, másik hogy nem kéne ütközni autókkal, így nem kéne szerelőről szerelőre járni. de lassan hobbimmá válik. mármint a szerelők látogatása, bár nem éppen olcsó mulatság. pont. ennyit erről. vmivel muszáj közlekedni..

különös események nem történtek. irodában azóta is pályázatkeresés van, de mi már nem tudunk több odlalt megnézni. és ha találunk is legtöbbször a nyelvvel van gond, mert hogy hiába vagyunk itt magyarok, és rendelkezünk némi német tudással is. ez nem elegendő. kéne tudnunk olykor portugálul, netalán spanyolul, vagy éppen szlovákul, esetleg lengyelül:D amúgy meg kikasztó olykor 8órát benn lenni úgy, hogy már midnent elolvastam neten ami élt és mozgott, és már könyvvel is felszerelkeztünk, átnyálaztuk az összes építészmagazint/folyóiratot amit találtunk itt az irodába. nehéz, de talán ma véget ér a szenvedésünk:) ma kell dönteni ugyanis, ha nem találunk újat, akkor az eddigi félig meddig mindegyik vmilyen-szinten defektes közül meyliket választjuk. vagy! csináljuk az ezernyi tanulmányunkat ami az itteni építészethez, egyebkhez kötődik. ezek se semmik, úgyhogy el lennénk ezekkel is. igencsak. tudja ezt már főnökünk is, de mi azért szeretnénk segédkezni nekik, csak hát legyen mibe! de ez lassan elválik.

tegnap meglátogattuk a magyar ifjakat is- én visszajövetelünk óta most láttam csak őket először. de ma lesz folytatása.

hát kezdődjön újra a böngészés és olvasás:D

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszkodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr501963735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása