vasárnap reggel

 2010.03.21. 12:33

Egy..két..há..ééés verőfényes napsütés újfent!:)

És lassan felidézem magamba a tegnap történteket.. Giorgia, Stefano (barátja) és Mattias (azt hiszem G. unokatesója:P) elcsaltak minket Elisával (másik lakótársnőm) egy helyre, ahol az a módi, hogy ha választasz egy koktélt, vagy long drinket, vagy bármi mást, akkor ingyen fogyaszthatsz a továbbiakban ilyen kis apró falatkákat. Annyit szedhetsz a tányérkára amennyit szeretnél, de nem is ez a lényeg, hanem hogy mik közül választhatsz. Tegnap volt cukkinis tészta, rizs, és sok különbőző krémes dolog, amit apróra szelt kenyérkékre kenhetsz (olivás, halas, majonézes vmi, paradicsomos). Tavaly is hallottunk már erről, de valahogy sose jutottunk el oda hogy kipróbáljuk. Érdekes volt, bár az itallal küszködtem bevallom, iszonyat édes volt uuuh:D jah és a lényege az egésznek az, hogy mi ezt körülbelül 6-7 között valósítottuk meg. És nagyon sokan ülnek be ilyenkor így falatozgatni. Aztán mennek tovább mondjuk bulizni, vagy igazit kajálni majd órák múlva (mert hogy ez nekik még jócskén nem vascoraidő). A végére Lisa is becsatlakozott, aki munkából esett be közénk, úgyhogy hirtelen lakótársbulivá alakult a dolog! a fogadott két másikkal, akik állandóan nálunk lógnak:D
 
Giorgiáék nagy bulit akartak csapni úgyhogy leváltak rólunk, mi meg az óváros közepén beültünk egy helyre -amiről tavaly nem is hallottam- mojito a becses neve. És ahogy nevéből is sejlik koktéljairól híres. Vicces, mert még első napokban beszéltünk róla, hogy egyszer majd közösen el kell jönnünk ide, mert hihhhetetlen a supercapirosca-juk, és az ital mellé hoznak különböző kis falatkákat, így például kis kenyérdarabkákra tűzött lehellet vékony (ahogy itt ez megszokott) sonkát, olivabogyót, és sósmogyorót, -mandulát. A capirosca-t otthon mi caipirissima-nak hívjuk, ha helyesen írtam le. Tavaly szerettem bele a capirosca di fragola-ba, ami epreset takart:D de ez a „super” még tutibb, ha lehet így hívni, mert hogy tutti frutti, azaz minden gyümölcs van benne! Később nem sokkal két leányzó csatlakozott hozzánk, Lisa munkatársnői, jófejek voltak. Mindenki menni akart valahová, úgyhogy kis „házidokinőnkkel”, Elisabettával (orvosnak tanul) hazafelé vettük az írányt elégedett mosollyal arcunkon!:)..
És most is epres, csak joghurtban! Jó reggel/t:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszkodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr421856427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása